dilluns, 22 de febrer del 2016

Pensament Computacional i Scratch

PENSAMENT COMPUTACIONAL
Tal i com veiem en en el vídeo d’Eduteka, el pensament computacional és molt important per als nostres alumnes ja que la societat esta canviant i han d’evolucionar amb aquesta, i pel que fa al tema de noves tecnologies, avança molt ràpid.  Eduteka és una web que ens ajuda per a realitzar la didàctica de les TIC i mostrar als alumnes com es van duent a terme els canvis de les noves tecnologies. Alhora ens mostra diversitat de recursos de les noves tecnologies. Oferint aquests recursos als alumnes els podrem ajudar a entendre el món de les TIC i que a través dels ordinadors puguin solucionar els seus problemes, observar les diferents possibilitats de solucionar els seus problemes.


SCRATCH
L’Scratch serà una altra eina per a ensenyar als infants a iniciar-se en la programació. És un recurs animat on un animal, objecte, etc. és el protagonista i realitza les accions que l’alumne vol, tot mitjançant unes ordres indicades. Sería ideal per aprendre a utilitzar-lo realitzar una activitat d’experimentació, que anessin provant per a conèixer el funcionament i desprès poder realitzar la tasca que el mestre vol que facin.
Captura de pantalla 2016-02-17 a les 11.12.39.png

Podem utilitzar l’Scratch per a tasques educatives com realitzar formes geomètriques, treballar les taules de multiplicar, infinitat de possibilitats tot aprenent a programar i jugant.
En aquest vídeo podem veure reflectida la feina feta per uns alumnes.  
Leyre Marin, Alba Tamarit, Blanca Vilanova i Silvia Velarte

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada